Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
canadagoosedk
9 septembre 2013

canada goose vest herre tilbud

Alle fire overtræk har en meget rummelig pasform. Jeg 5'9 ( 1,75 m) og vejer 155 lbs ( 70 kilo ), og normalt tager små eller mellemstore, men kun den lille i The North Face Ice passer mig, de andre i samme størrelse er for store - Ekspeditionen er den største (jeg ville brug for en ekstra lille). Når det kommer til længde, Ice Jacket er den korteste , slutter ved taljen, mens de andre kommer ned til omkring midt på låret . Ekspeditionen adskiller sig fra McMurdo Parka ved sin elastiske storm nederdel i taljen. De øvrige fire frakker har en hel opbevaringslommer samt hånd- varmere lommer. Ved håndleddet , har The North Face jakker justerbare Velcro ® strips på bagsiden af ærmerne.

 

Canada Goose parkacoats har længe monteret indvendige armbånd. The North Face jakker har aftagelige hætter , mens de er sikret på Canada Goose . Jeg vil også gerne påpege, at lynlåsene på Canada Goose er meget store og dermed meget robust .

 

Det gode ved at have fire årstider er, at du kommer til at bære 4 forskellige stilarter af tøj. Ikke kun det , sommer, efterår og forår tilbyder en fantastisk chance for at mikse og matche . Den barske kolde vinter ikke. Dette gør at vælge den rigtige pels desto vigtigere . Både for at se godt ud og føle sig godt.

 

Den gode nyhed er, at der er et fint udvalg derude. Lad os starte med Canada Goose Kensington og Quartz Nature Kimberly . Den dårlige nyhed er , at det vil være svært at vælge mellem disse to made-in - Canada vinter jakker Canada Goose outlet børn. Det er også den gode nyhed , da du ikke kan gå galt. Lad os starte med de forskelle, før man går videre til lighederne.

 

Publicité
Publicité
Commentaires
canadagoosedk
Publicité
Archives
Publicité