Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
canadagoosedk
7 septembre 2013

canada goose tilbud

Vinter kan være ekstreme i mange dele af Canada. Det tager en ekstrem jakke ( og dårlige dom) at træde udenfor på de frostklare februar formiddag. Hvis du bare vil det ekstreme parka derefter Nobis kan hjælpe dig ud med deres ny indfinde denne sæson : Shelby .

 

Du får de sædvanlige afpudsning med Nobis Shelby . En helt vandtæt skal beskytter den canadiske ned , mens en super hård stof holder denne jakke ser godt i årevis. Sømmene er alle forseglet så ikke selv den mindste vanddråben vil gøre sin vej igennem . Dette er en model fra ekstreme forhold , og så det har ekstreme funktioner: teleskopiske ærmer, tunge elastik rib manchetter med thumbholes , masser af isolering og længde , der vil holde dig så varm som muligt.

 

Men Nobis ikke ønsker at gøre en kedelig jakke til arktiske forhold , gør de nu ? De har Juiced Shelby op med mærkevarer rødgods knapper , en cool krave silhuet , epaulette detaljer på skuldrene, rødgods hætte skifter, et væld af lommer , og en godt designet og tunge system til justering af hætte.For over tre år nu vores butik i Mont -Tremblant har stået stærkt . Naturligvis vi gerne dette meget. Så vi spurgte, hvorfor vi ikke skulle gøre det så meget bedre?

 

Vi stolt præsentere dig to nye store- in- butikker, der vil blæse dig væk : Canada Goose og Moncler. Disse to mærker indbegrebet kvalitet Canada Goose Jakke online, elegance og mode. Virkelig en perfekt tilføjelse til Tremblant butikkens tekniske brands The North Face , Arc'teryx og Icebreaker .

Publicité
Publicité
Commentaires
canadagoosedk
Publicité
Archives
Publicité